Produsul zilei

vezi detalii
Grey Jacket

Grey Jacket

99.00 Ron

Cel mai vandut produs

vezi detalii
Short Black Skirt

Short Black Skirt

50.00 Ron

Newsletter

Introduceti adresa de email:

Termeni si conditii

INFORMATII DESPRE PRODUSE

1. Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar culorile produselor care apar pe website. Totusi, culoarea pe care o vedeti dumneavoastra depinde si de monitorul utilizat. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare: intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

2. Toate masurile sunt aproximative, pentru ca fiecare produs are anumite particularitati. Totusi, noi am incercat sa respectam, pe cat posibil, dimensiunile din pagina "Masuri". Va rugam sa verificati dimensiunile fiecarui produs in parte.

3. Ne preocupam ca, cel putin in momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, masuri, durata livrarii, sa fie cat mai precise. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul au fost introduse eronat.

4. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile includ TVA.

5. Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta imediat. Produsul poate fi inlocuit sau se poate renunta la comanda.

6. Produsele aflate la REDUCERE nu se pot returna.

CUMPARAREA PRODUSELOR

1. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care: - produsul comandat nu este pe stoc; - identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala; - datele dumneavoastra se afla in baza noastra de date (comanda falsa); - un operator a incercat sa va contacteze prin telefon pentru confirmarea comenzii, dar nu am reusit sa confirmam comanda cu dumneavoastra.

2. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda.

3. La o comanda anulata sau o comanda ne-ridicata contul dumneavoastra va fi blocat. Se poate debloca in cazul in care achitati transportul aferent comenzii ne-ridicate.

Va rugam verificati dimensiunile produsului inainte de a plasa comanda.

1. Plata se face ramburs (la ridicarea produselor).

2. Cheltuielile de livrare sunt de 15 lei per comanda (pret valabil pentru livrarile prin Posta Romana), 21 lei per comanda pentru livrarile prin Prioripost si de 25 lei per colet (prin Curier Rapid).

3. Preturile afisate cat si cheltuielile/ taxele suplimentare sunt cu TVA inclus. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.

4. Returnarea banilor se face fie prin mandat postal sau direct intr-un cont bancar. Pentru ambele situatii daca se percepe comision (de banca sau de Posta Romana), acest comision va fi suportat de catre Cumparator.

5. Pentru comenzi mai mari de 250 lei, ne rezervam dreptul de a cere plata partiala in avans. Avansul va fi comunicat clientului in functie de valoarea comenzii si poate ajunge pana la 50% din valoarea totala a comenzii. De asemenea, pentru comenzi mai mari de 450 lei, oferim discounturi. Pentru produsele aflate deja la Reducere, nu putem oferi discount-uri.

GENERALITATI

1. Nu suntem raspunzatori pentru neplacerile care pot interveni in urma folosirii oricarei informatii de pe acest site.

2. Toate drepturile ne apartin. Folosirea site-ului sau a continutului sau de catre oricine, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul nostru, este interzisa.

3. Afisarea comentariilor dumneavoastra se va realiza numai in urma aprobarii acestora de catre adminstratorul site-ului.

4. Transportul in cazul returnarii produselor (indiferent de motivul invocat) este suportat de catre Cumparator, chiar daca la momentul achizitionarii produsului/produselor, transportul a fost gratuit.

Categoria PE COMANDA, sunt produse care nu se afla pe stoc la momentul plasarii comenzii, dar vor fi disponibile si livrate catre dumneavoastra in aproximativ 3 - 4 saptamani de la intrarea in prelucrare a comenzii de catre un operator de-al nostru. Va rugam sa mentionati fie cand plasati comanda, fie printr-un e-mail daca exista un termen limita de livrare. In functie de acest lucru, vom decide impreuna daca putem onora comanda in timp real.

DATE PERSONALE

In momentul in care faceti o comanda la noi va sunt cerute o serie de date personale: nume si prenume, adresa, numar de telefon, CNP.

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de noi pentru a confirma comenzile dumneavoastra (e-mail de confirmare, sms etc).

Numarul de telefonul este necesar la completarea Avizului la Posta Romana, dar si la trimiterea comenzii pentru Curier.

CNP-ul este necesar pentru a elimina eventualele comenzi false.

Datele furnizate sunt strict confidentiale si nicio informatie nu va fi furnizata unei terte parti in niciun scop, ci va fi utilizata de noi pentru derularea comenzilor.

Miss Pretty poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Miss Pretty pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Miss Pretty se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private īn sectorul comunicatiilor electronice. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

Informatiile īnregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cāt mai curānd posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact@misspretty.ro De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Va rugam verificati dimensiunile produsului inainte de a plasa comanda.